• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pînă la sfîrşitul anului, în patru localităţi sucevene vor fi încheiate măsurătorile cadastrale gratuite. Directorul Oficiului de Cadastru Suceava, Vasile Mocanu, a afirmat că măsurătorile sînt efectuate în comunele Dorna Candrenilor, Mănăstirea Humorului, Dărmăneşti şi Frumosu, printr-un program finanţat de Banca Mondială şi de Guvern. El a spus că suma alocată pentru aceste localităţi este de 800.000 de euro. Vasile Mocanu a menţionat că programul urmăreşte înscrierea gratuită a proprietăţilor din mediul rural în evidenţele de cadastru şi publicitate imobiliară. El a adăugat că, în comuna Moara, proiectul a ajuns la faza finală, cea a contestaţiilor. Vasile Mocanu este vicepreşedintele PNL Suceava şi a făcut aceste declaraţii, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Organizaţiei Judeţene a partidului.

Cadastru gratuit în patru localităţi sucevene, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava