MOPAN Suceava

Recent, în Iulius Mall Suceava s-a inaugurat Flormar, locația care le oferă doamnelor și domnișoarelor răsfățul de înfrumusețare. Noua locație propune o gamă completă și variată de produse cosmetice, care să răspundă tuturor opțiunilor în materie de make-up.

Situată la parterul Iulius Mall Suceava, noua locație este destinația ideală pentru doamnele și domnișoarele care acordă o atenție sporită unui look impecabil. Dedicat în totalitate frumuseții, brandul Flormar le oferă clientelor posibilitatea de a-și completa trusele cu produse make-up de calitate, într-o varietate de nuanțe și texturi, care să se potrivească tuturor preferințelor. În oferta Flormar sunt disponibile lacuri cu uscare rapidă și tratamente pentru unghii, rimeluri pentru gene lungi și cu volum, creioane dermatograf cu pigmenți intenși, farduri mate și sidefate pentru ochi puși în evidență, pudră și blush pentru un ten fără imperfecțiuni și multe alte opțiuni pentru un machiaj ireproșabil. Totodată, clienții vor putea alege rujuri în nuanțe luminoase, intense și atrăgătoare, cu un conținut bogat de uleiuri vegetale, de măsline, cocos şi migdale. Flormar vine în întâmpinarea clientelor sale și cu o selecție de accesorii și produse pentru îngrijirea pielii, astfel încât sesiunile de înfrumusețeare să fie complete.

Magazinul Flormar din Iulius Mall Suceava le răsfață pe pasionatele de make-up cu promoții atractive, în luna noiembrie fiind aplicate prețuri unice între 5 și 30 de lei la o selecție de produse. Flormar ține cont de tendințele în domeniu, oferind în mod constant produse inovatoare, realizate printr-o tehnologie avansată și din ingrediente de cea mai bună calitate. Totul, din grijă pentru confortul și sănătatea clientelor sale.

Înfiinţată în Milano, Flormar a fost achiziţionată de către familia Şenbay în 1970, tot atunci începând producţia în Turcia. Cu o capacitate anuală de producţie de 120 de milioane de produse şi un portofoliu bogat, Flormar a devenit un brand esențial pentru femei. Flormar ajunge la femeile din întreaga lume, prin intermediul a peste 40.000 puncte de vânzare, din 90 de țări, de pe cinci continente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava