MOPAN Suceava

USR Suceava organizează vineri, 18 noiembrie, o întâlnire cu Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloș, director și membru în consiliul director al think tank-ului Centrul Român de Politici Europene (CRPE). În prezent, Cristian Ghinea este candidat pentru Camera Deputaţilor din partea USR Bucureşti.
În cadrul vizitei, Cristian Ghinea va vizita fabrica de confecţii RCM (Romanian Clothing  Manufacture SRL), iar de la ora 16:30 va avea o întâlnire cu susţinătorii USR. În cadrul întâlnirii se va discuta despre Uniunea Salvați România şi platforma România 100 a prim-ministrului Dacian Cioloş
Apoi, de la ora 18:00, Cristian Ghinea va participa la o dezbatere publică despre atragerea de fonduri europene, la care invităm antreprenori şi oameni de afaceri din judeţ
Cristian Ghinea a fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloş, în perioada aprilie-octombrie 2016. În prezent, este candidat pentru Camera Deputaţilor din partea USR Bucureşti.  Dezbaterea publică organizată de USR Suceava se va axa pe discuţii despre fonduri europene pentru România și despre ce putem face pentru judeţul Suceava, ţinând cont de specificul zonei și de prioritățile de dezvoltare ale județului.
Sunt invitați la această dezbatere reprezentanţi ai mediului de afaceri, experţi în fonduri europene şi achiziții publice, antreprenori, reprezentanți ai partidelor, ai presei. Fiecare sucevean care dorește să se întâlnească cu Cristian Ghinea este bine venit.
Întâlnirea de la Suceava constituie una dintre numeroasele activităţi la care Cristian Ghinea va participa în cadrul turului de promovare a USR în Regiunea Nord-Est. Acest tur a început pe 15 noiembrie cu municipiul Bacău, a trecut prin Vaslui, Iaşi, Roman, Botoşani şi se va încheia vineri, 18 noiembrie, la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava