MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Idea Papel si Consiliul Municipal al Elevilor București, continuă în această perioadă campania „Ghiozdane pentru vise mari”, cu un demers menit să-i ajute pe copiii talentați, ai căror părinți nu-și permit rechizitele școlare de care au nevoie cei mici pentru începutul noului an școlar.

Zeci de copii talentați și cu rezultate bune la învățătură din cadrul Fundației Joyo au primit ghiozdane în prima săptămâna de școală.

„Multumim foarte mult Fundatiei Dan Voiculescu pentru generoasa donație de ghiozdane și rechizite facută copiilor defavorizați de la Fundatia JOYO. Acestea nu sunt doar un ajutor material, ele reprezintă o șansă la educație și la un viitor mai bun pentru copiii mai puțin norocoși. O astfel de initiativă îi bucură foarte mult pe copii și contribuie la creșterea calității vieții acestora. Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul acordat copiilor!”, transmite Adriana Constantinescu, director executiv al Fundației Joyo.

Totodată, Lucian Cismaru, președinte Consiliul Municipal al Elevilor București, a declarat: „Anul acesta ne-am propus să ajungem la și mai mulți elevi care au nevoie de ajutorul nostru din Buucresti asta deși, de foarte multe ori, atenția este îndreptată mediul rural, nu trebuie să uităm că și în Buucurești sunt lipsuri, sunt elevi care au nevoie de sprijin și ne ajutăm colegii să își continuie studiile și să aibă un parcurs educațional cât mai bun, indiferent de mediul din care provin”.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat campania „Ghiozdane pentru vise mari” înainte de începutul școlii când 400 de elevi din toată țara au primit câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite școlare. Pentru că fiecare gest de solidaritate contează pentru cei aflați în nevoie, cetățenii cu inimă mare au transmis către Fundația Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României poveștile impresionante ale unor copii talentați și cu rezutate bune la învățătură care ar merita să se bucure de condiții decente la începutul școlii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava