Concert pascal
MOPAN Suceava

Campania se desfăşoară în perioada 10 februarie – 10 martie în 22 de clinici de specialitate din 16 oraşe. Printre acestea se află şi Suceava, cu Centrul Medical Bucovina. Societatea Română de Ultrasonografie în Obstretică şi Ginecologie este cea care desfăşoară, la nivel naţional, „Zilele V – Protejează-ţi feminitatea ” , dorind să impulsioneze consultaţiile ginecologice de rutină. Pe lângă informarea şi educaţia medicală a pacientelor, se are în vedere şi efectuarea de consultaţii ginecologice de rutină şi diagnosticarea gratuită pentru depistarea şi tratarea infecţiilor vaginale.

De reţinut, aşadar, că, între 10 februarie şi 22 martie, la Centrul Medical Bucovina, puteţi beneficia de o consultaţie ginecologică gratuită, numai că aceasta se face doar pe bază de programare telefonică. Numărul la care trebuie să sunaţi este: 0230-519002.

Potrivit Societăţii Române de Ultrasonografie în Obstretică şi Ginecologie peste 70 % dintre cazurile de infecţii vaginale sunt diagnosticate cu întârziere, multe femei preferând să se trateze singure, în loc să meargă la medic. La nivel mondial: 5-10 milioane de vizite la medicul ginecolog pe an sunt asociate cu vaginite, care duc la alterarea calităţii vieţii și au un risc înalt de recăderi şi recidive; aproximativ1 miliard de femei pe an suferă infecții de tract urinar sau infecții vaginale; 1 din 3 femei până la vîrsta de 25 ani va avea cel puțin un episod diagnosticat și tratat de infecție de tract urinar; 46.7% din totalul vaginitelor sunt micotice. În România: conform datelor de piață disponibile se concluzionează că foarte multe femei cu infecții vaginale sunt nediagnosticate sau se autotratează. Automedicația este o problemă de sănătate publică, cu atât mai mult cu cât importanța unui consult medical și riscurile automedicației nu sunt conștientizate. Tratamentul de scurtă durată nu eradichează îndeajuns microorganismele și duce la ocreștere a infecțiilor recurente. În cazul apariției simptomelor de infecție vaginală este foarte importantă programarea de urgență a unui consult medical în cel mult o săptămână de la apariția simptomatologiei.

Campania naţională „Zilele V - Protejează-ţi feminitatea” ajunge şi la Suceava!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava