• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Până la sfîrșitul anului, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava și Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” deruleză o campanie de strîngere de cărţi în limba română. Potrivit managerului bibliotecii, Gabriel Cărăbuș, cărțile donate în campania denumită „Dăruiește povești” vor ajunge la copiii români care participă la cursurile școlilor speciale de limbă română din Londra și Atena. Cărțile pot fi predate la secretariatul bibliotecii „I.G.Sbiera” sau la Facultatea de Științe ale Educației. Gabriel Cărăbuș a mai spus că o acțiune similară celei de la Suceava este derulată în Marea Britanie de Asociația Romanian Women, cu sediul în Londra. Din partea comunităților române și britanice, în Marea Britanie sînt colectate cărți în limba engleză pentru Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava