Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a găzduit, în perioada 3 – 6 octombrie, Adunarea Generală Extraordinară a Secretarilor de Municipii din România. Primarul câmpulungean, Mihăiță Negură, a precizat că la această întâlnire participat secretarii generali din 45 de municipii din țară, precum și mai mulți invitați de marcă, respectiv Vasile Felix Cozma – președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Dan Cârlan – președintele Corpului Profesional al Secretarilor generali de Comune din România și Alexandru Moldoveanu – reprezentant al Asociațiilor Municipiilor din România.

„Scopul întâlnirii a fost unul profesional, au avut loc schimburi de experiență între participanții la întâlnire în vederea preluării exemplelor de bună practică din țară. În urma dezbaterilor au fost identificate unele dificultăți în interpretarea și aplicarea unor dispoziții din Codul Administrativ și s-au formulat propuneri pentru modificarea legislației”, a arătat Mihăiță Negură. El a adăugat că tot în cadrul acestei reuniuni a fost organizată și o vizită documentară la instituții și obiective turistice reprezentative din Câmpulung Moldovenesc și din împrejurimi, realizând astfel o promovare extraordinară a municipiului „Mulțumim Colegiului Militar ,,Ștefan cel Mare”, Muzeului ,,Arta Lemnului” și celorlalte instituții care au fost implicate în buna desfășurare a acestui eveniment”, a spus Negură.

Câmpulung Moldovenesc a găzduit o reuniune la care au participat 45 de secretari generali de municipii din țară, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava