Concert pascal
MOPAN Suceava

La venerabila vârstă de 81 de ani, marele actor Ion Dichiseanu nu moare deloc de foame. Are o pensie de aproximativ 1.500 lei, continuă să câştige şi din spectacole, în jur de 150 de lei pentru o reprezentaţie, iar chiria spaţiului deţinut încă din 1991 îi mai bagă în buzunar ale câteva sute de euro, conform click.ro.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dichi, îmbrăcat elegant, cu ochelarii fumurii pe nas, în timp ce trăgea cu nesaţ dintr-o ţigară. Oferea detalii despre imobilul său comercial unui cuplu interesat să-l închirieze. ”Am de 24 de ani acest spaţiu şi a fost permanent închiriat. A funcţionat o perioadă foarte bună ca minimarket, iar ultimele cinci luni au închiriat nişte turci pentru pizzerie, doar că nu le-a mers şi au închis. Aşa înveţi ce merge şi ce nu. Financiar vorbind, spaţiul acesta pot să spun că m-a ajutat foarte mult. Din păcate nu mai am altele”, ne-a declarat Ion Dichiseanu, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cand-nu-urca-pe-scena-ion-dichiseanu-e-agent-imobiliar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava