Concert pascal
MOPAN Suceava

Barca feminină de opt plus unu a României, alcătuită din Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Amalia Bereş, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuş şi Ştefania Petreanu, şi-a câştigat seria, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Belgrad, rezultat care i-a adus calificarea directă în Finala A. Trei sferturi din componenții echipajelor României sunt sportivi născuți în județul Suceava. Mare parte din ei au fost pregătiți la CSM Suceava și CSȘ Fălticeni de Ioan Despa și Vasile Avrămia.

Alte două echipaje româneşti au obţinut calificarea în semifinalele A/B.

Echipajul de patru rame masculin, compus din Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc şi Florin Lehaci, a câştigat seria sa din recalificări, iar echipajul de patru vâsle masculin, format din Mihai Chiruţă, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu şi Florian Marian Enache, s-a clasat pe locul 2 în seria sa din recalificări.

Sergiu Bejan, Marius Cozmiuc, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Florin Lehaci, Bogdan Baitoc, Alexandru Danciu şi Adrian Munteanu, care alcătuiesc echipajul de 8+1 masculin, vor evolua în recalificări, după ce s-au clasat pe locul 5 în serie.

România participă cu 13 echipaje, compuse din 34 de sportivi, la Mondialele de la Belgrad, criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava