Concert pascal
MOPAN Suceava

România găzduit recent Campionatul Balcanic de Canotaj pentru juniori, competiție care a adunat la start peste 300 de sportivi din țări precum Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia de Nord, Serbia, Turcia, Bosnia și Herțegovina, Ucraina și România.

Cu acest prilej, pe Lacul Lebăda din orașul Pantelimon a fost inaugurată prima pistă olimpică de canotaj din țara noastră, cu o lungime de 2000 de metri și 10 culoare.

România a încheiat Campionatul Balcanic cu un total de 15 medalii câștigate, dintre care 7 de aur, 3 de argint și 5 de bronz. La aceste performanțe au contribuit din plin și canotorii pregătiți de Ioan Despa la CSM Suceava.

Bogdan Moaleș și Antonel Avăcăriței au devenit campioni balcanici cu barca de 8+1, aceeași distincție fiind obținută de către Denisa Ailincăi, în proba feminină de 4 rame. Antonel Avăcăriței a mai cucerit argintul la dublu rame masculin, în vreme ce Sebastian Lupu și Ionel Foca s-au clasat pe locul al treilea în cursa de 4 rame a băieților. De asemenea, Adrian Nazarov a sosit al cincilea cu barca de 4 vâsle a României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava