Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, Grupul Dolce Vocalis de la Vocalis Music School, îndrumați de prof. Cosmina Mandiuc-Palade, aduc în fața dumneavoastră un proiect inedit și emoționant, numit Cântecul Pământului.

Cântecul Pământului este mult mai mult decât o melodie – este un îndemn la solidaritate, o invitație la reflecție, o promisiune de speranță, de responsabilitate și de implicare activă în protejarea și conservarea mediului înconjurător.

Acești copii aduc un ecou de sensibilitate și înțelegere profundă a necesității protejării mediului în care trăim, dedicându-și talentul și implicarea pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă planeta noastră.

Prin mesajul lor puternic, copiii vă invită să luați atitudine și să contribuiți la protejarea frumuseții și echilibrului acestui colț de univers, singurul pe care îl avem.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie emoționantă spre reflecție și emoție.

La acest proiect au participat copilașii care studiază canto la Vocalis Music School, îndrumați de prof.Cosmina Mandiuc-Palade.

Filmările au fost realizate în fondul forestier care aparține Direcției Silvice Suceava, dar și într-o stație de sortare deșeuri menajere și reciclabile autorizată.

Vocalis Music School este o școală privată de muzică din Suceava, unde se poate studia canto (de muzică ușoară sau populară), instrumente muzicale (pian, chitară, saxofon, clarinet), ateliere muzicale pentru copii și studio profesional de înregistrări.

Școala se implică activ în numeroase activități cu micii și marii artiști (recitaluri, concursuri, spectacole) și organizează proiecte frumoase, punctând cele mai importante evenimente din an. (Crăciun, Ziua Mamei, Paște, etc).

Elevii școlii participă la numeroase concursuri și festivaluri naționale și internaționale de muzică, obținând premii mari și aflându-se mereu pe podium.

Coordonator proiect și prof.îndrumător: Cosmina Mandiuc-Palade

Adaptare după: Earth Song (Michael Jackson)

Instrumental: Daniel Balan

Textier: Laura Mogorean

Sunet și masterizare: Dj Verony Production

Fotograf: Vlad Vamanu

Producție video: Daniel Blană

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava