Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația CAR Învățământ Fălticeni s-a alăturat echipei Rugby Club Gura Humorului în campania „Susține un jucător”, prin care oferă sprijin financiar unui tânăr sportiv, pentru ca acesta să își continue studiile, dar și antrenamentele. Președintele CAR Învățământ Fălticeni, Constantin Bulboacă, a declarat: „Susținem educația de calitate și excelența tinerilor din comunitatea locală de fiecare dată când avem ocazia. De aceea suntem onorați să contribuim la dezvoltarea și motivarea sportivilor de performanță din cadrul Campaniei <Susține un jucător>. Credem cu tărie că implicându-ne cu toate resursele pe care le avem pentru un viitor mai bun al tinerilor din județul Suceava putem visa la o societate sănătoasă și un pic mai dezvoltată azi decât ieri, pentru noi toți”. La rândul său, vicepreședintele Rugby Club Gura Humorului, Andrei Varvaroi, a afirmat: „Ne bucurăm de implicarea CAR Învățământ Fălticeni în campania <Susține un jucător>, deoarece acest lucru arată că asociațiile care își desfășoară activitatea în comunitatea locală din orașul Gura Humorului observă munca depusă de către clubul nostru de a menține sportivii de performanță acasă. Sprijinul CAR Învățământ Fălticeni o să ajute la menținerea sportivilor în activitatea de performanță, cât și în cea educațională, care este primordială pentru noi”, a precizat vicepreședintele Rugby Club Gura Humorului, Andrei Varvaroi.

CAR Învățământ Fălticeni este o casă de ajutor reciproc din județul Suceava, înființată în anul 1926, care oferă membrilor săi împrumuturi rapide, economii cu dobândă avantajoasă și asistență socială. Această instituție financiară nebancară se implică în comunitatea locală suceveană pentru a susține educația tinerilor de toate vârstele, performanța și excelența. De asemenea, tot prin programele de asistență socială CAR Învățământ oferă ajutoare financiare nerambursabile membrilor săi la toate evenimentele importante, precum nunți, botezuri și înmormântări. Orice persoană din județul Suceava, salariat în mediul privat sau bugetar, pensionar sau student poate beneficia de serviciile pe care le oferă această casă de ajutor reciproc.

Rugby Club Gura Humorului a apărut în vara lui 2018 și a dezvoltat programul de educație non-formală <Rugby pentru toți>, care este implementat de Fundația Te Aud România. Ulterior, s-a înființat echipa de rugby de seniori, aflată în al cincilea său sezon competițional în Liga Națională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava