Concert pascal
MOPAN Suceava

În intervențiile sale televizate, Carmen Harra a vorbit despre faptul că va urma un conflict între Rusia și Ucraina, ceea ce s-a și întâmplat până la urmă. În același timp, Harra e de părere că Vladimir Putin nu va ieși învingător din acest război, care va fi totuși de durată. Ce previziuni mai face celebra româncă stabilită de 40 de ani în America cu privire la vremurile pe care le trăim acum și la războiul dintre Rusia și Ucraina, descoperiți, exclusiv, pentru Click!.Carmen Harra a declarat că România nu va fi atacată, dar că războiul nu se va opri curând. Harra a subliniat că întreaga lume va avea de suferit şi că economia rusă va fi grav afectată.

“În contextul războiului, România nu va fi atacată! Este extrem de important pentru toți românii să știe că nu vor fi atacați, dar războiul va continua, nebunia acestui om nu se oprește aici! Nefericirea este că lucrurile se vor complica. Pe deoparte el nu renunță iar ucrainienii, săracii, nu vor nici ei să renunțe și lucrurile continuă să meargă înainte. Este, însă, o deteriorare totală a economiei ruse, este o situație globală în lume în care o să vedem inflația cum nu a mai fost poate nici în 100 de ani sau poate nu am experimentat-o niciodată în istoria lumii. Asta e anul răsturnărilor politice”, a spus Carmen Harra, pentru Click!.

Celebra româncă a mai adăugat că acest război îl va costa scump pe Vladimir Putin, care va plăti cu preşedenţia sa. Mai mult, Harra crede că Putin are complexe de inferioritate şi că are trăsături de psihopat, pe care nu îl interesează nimic, doar puterea absolută.

Harra a mai explicat că ruşii se vor delimita de liderul de la Kremlin, care nu va mai avea nici sprijinul oamenilor din jurul lui.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/carmen-harra-mesaj-pentru-romanii-care-se-tem-de-412485.html

Carmen Harra, mesaj pentru românii care se tem de război. «Capul lui Putin va cădea», 7.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (6 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava