Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din  județul Suceava este de 69. Dintre aceștia șapte sunt copii, cu doi mai puțini decât în cursul zilei de ieri.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 7 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 12 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă nu au fost înregistrate decese ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 576 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 22 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care nici un copil), 24 pacienți sunt în zona tampon și 530 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 22 pacienți diagnosticați Covid-19, unul prezintă o formă ușoară de boală, 8 au forme medii ale bolii, 9 sunt cu forme severe și 4 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 1 pacient ventilat non-invaziv, 2 intubați).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 338 paturi libere, din care 99 pentru pacienți Covid-19 ( 16 pentru copii), 215 în sectorul non-Covid, 24 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 17 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19 și 11 pentru pacienții non- Covid.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava