Concert pascal
MOPAN Suceava

Ce mare actriță a fost a doua mamă și mentor pentru Carmen Tănase? Îndrăgita vedetă din serialul „Clanul“ a vorbit în cadrul emisiunii „Reţeaua de Idoli“, difuzată la TVR 2, luni seară, de la ora 21.00, despre parcursul său artistic, cei peste 40 de ani de carieră și cea pe care a considerat-o a doua mamă.

În ciuda faptului că în tinerețe visa să devină medic veterinar sau zootehnist, deoarece „este bolnavă cu animalele”, pasiunea actriţei Carmen Tănase pentru scenă este binecunoscută și a avut șansa de a fi elevă şi a se forma alături de un nume uriaş al teatrului românesc: actriţa Olga Maria Tudorache.

„E ciudat că în ultima vreme am tot vorbit despre Olga Tudorache. Cred că am făcut ceva bine într-o viaţă anterioară şi am reuşit să nimeresc la ea. A fost profesoara mea şi, cumva, a doua mea mamă, căci aşa era relaţia noastră. Altfel nu-mi explic acest noroc. Olga era un copil mare, era extrem de sensibilă şi emotivă. Şi Dumnezeu i-a dat carcasa aceea, aşa cum se întâmplă la arici. Aricilor le-a dat Dumnezeu ţepii, pentru că sunt extrem de fragili pe dinăuntru. Odată ce o cunoşteai, acolo rămâneai, lipit, nu mai aveai cum să pleci vreodată. Olga Tudorache rămâne în viaţa mea o persoană însemnată cu roşu, cu fierul roşu. Am învăţat imens doar uitându-mă la ea. Nu trebuia să-mi spună nimic pentru că înţelegeam tot. O actriţă uriaşă. Ne duceam să o vedem la fiecare spectacol. Ştiam spectacolele ei pe dinafară şi, cumva, cred că am învăţat meserie aşa, văzând cum face Olga. Avea extraordinar de mult umor. Noi am făcut vacanţe… cam toate vacanţele le-am făcut împreună la mare. Am jucat alături de ea la Teatrul Mic din anul 2 de facultate. Ne-a luat pe mine şi pe Radu Duda. Era o extraordinară onoare la vremea aceea”, a declarat actrița, potrivit Adevărul.ro, citează click.ro.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/carmen-tanase-dezvaluiri-despre-a-doua-sa-mama-2261179.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava