Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost rugat de o enoriașă să-l invite pe IPS Teodosie la hramul Mănăstirii Putna din data de 2 iulie acolo unde a fost solicitat să cunune doi tineri. ”Înaltpreasfinția voastră, vreau să vă întreb, în data de 2 iulie va fi invitat Înaltpreasfințitul Teodosie la Putna cu ocazia hramului? Mare bucurie ne-ați face dacă ar fi și el prezent la Putna. Știu că la hramul Mănăstirii „Sfântul Ioan de la Suceava” este invitat an de an. Vă întreb toate acestea pentru că, dacă Înaltpreasfinția sa va fi prezent la Putna, va putea oficia o cununie religioasă, bineînțeles numai cu acceptul Înaltpreasfinției voastre și cu binecuvântarea dumneavoastră. Cei doi tineri mult s-ar bucura de aceasta. Fie ca bunul Dumnezeu să rânduiască așa cum e mai bine, dar nădăjduim că va fi bine. Dumnezeu să vă dăruiască ani mulți întru păstorirea Sucevei, cu sănătate și bucurii!”, a scris enoriașa.

”Dacă părintele stareț va dori să-l invite și-mi va propune, cu drag îi voi adresa invitația scrisă potrivit protocolului”, a răspuns IPS Calinic.

IPS Calinic rugat să-l invite pe IPS Teodosie la hramul Mănăstirii Putna din 2 iulie acolo unde a fost solicitat să cunune doi tineri, 7.7 out of 10 based on 29 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (29 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava