Concert pascal
MOPAN Suceava

În această perioadă colindele răsune în casele românilor, iar Ștefan Hrușcă este printre preferați. Când auzi o melodie interpretată de el, simți autonat spiritul Crăciunului. Stabilit de foarte mult timp în Canada, artistul vine acasă ori de câte ori poate, în special în perioada sărbătorilor, când are o mulțime de concerte, notează click.ro.

Ștefan Hrușcă locuiește în Canada alături de familia sa. Împreună cu soția lui Gianina au doi copii, pe Andra și Ștefan Jr. Ștefan Hrușcă a ales să se stabilească în orașul Whitby, în apropierea orașului Toronto. Aici și-a construit o locuință pe măsura pretențiilor sale, o vilă impresionantă amplasată într-un cartier exclusivist, unde prețurile pornesc de la 500 de mii de dolari canadieni și cresc, transmite playtech.

Locuința celui mai îndrăgit interpret de colinde este realizată din cărămidă și se află în imediata vecinătate a unei păduri impunătoare. Artistul se bucură de faptul că poate să se laude cu o grădină generoasă și cu detaliile atent lucrate din interiorul vilei, locuință pe care a reamenajat-o personal.

Ştefan Hruşcă vă susține două concerte în data de 18 decembrie, de la ora 17:00 și de la ora 20:00  pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din București. Prețurile pentru asemenea concerte sunt destul de piperate, cel din Capitală ajunge la 200 de lei, în timp ce, biletele pentru concertele din cadrul turnului său tradițional de la Brașov sau Cluj Napoca costă 160 de lei, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-costa-casa-in-care-locuieste-stefan-hrusca-cu-2323413.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava