Concert pascal
MOPAN Suceava

Se cunosc de o viață, iar acum au cea mai frumoasă familie. Actorul Mihai Bobonete își iubește nespus soția care i-a dăruit doi copii, însă puțini știu ce poveste frumoasă de dragoste au în spate cei doi. Nu multă lume știe faptul că ei sunt exemplu viu al unei iubiri din copilărie care doar a reușit să înfrunte orice obstacol și să reziste chiar și acum la maturitate, notează click.ro.

Mihai Bobonete și Cătălina s-au cunoscut încă de pe vremea adolescenței, iar de atunci încă sunt împreună și se iubesc nespus. La vârsta de aproximativ 14 ani, Bobonete, proaspăt admis la liceul din Slobozia, a întâlnit-o pe Cătălina, care avea atunci doar 12 ani.

Prima lor întâlnire a avut loc la o petrecere la care Cătălina participase alături de sora ei. Mihai, vedeta Pro TV-ului, a invitat-o pe Cătălina la un dans, iar de acolo totul a luat o turnură atât de frumoasă, încât astăzi îi vedem căsătoriți și fericiți. Cu toate acestea, actorul nu-și mai amintește detaliile despre cum a reușit să cucerească inima partenerei sale de viață, amândoi fiind adolescenți la acea vreme, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-diferenta-de-varsta-este-intre-mihai-bobonete-2323410.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava