Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Bordea trece prin momente dificile. După o lungă luptă cu cancerul, mama comediantului s-a stins din viață. Mihaela Bordea avea doar 55 de ani și a primit diagnosticul nemilos în 2017. Juratul de la iUmor avea o legătură specială cu mama lui, notează click.ro.

Mihaela Bordea, mama comediantului, s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. În 2017, aceasta fusese diagnosticată cu cancer. La acel moment, Cătălin a vorbit despre boala mamei lui făcând și o glumă, glumă pe care, de altfel, o făcuse și ea: „Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-bordea-in-doliu-mama-comediantului-s-a-2336110.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava