Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși în ultima vreme era pe val la Antena 1, iată că actorului de stand-up comedy i s-au cam înecat corăbiile și pe plan profesional. Cătălin Bordea pare că este lovit de ghinioane din toate părțile, mai ales după separarea dureroasă de Livia Bordea, soția lui.

Click! a intrat în posesia unor informații-bombă! Se pare că lucrurile din viața profesională a lui Cătălin Bordea par să meargă într-o direcție necunoscută, dar totuși neplăcută, întrucât echipa emisiunii iUmor ia în calcul „eliminarea” comendiantului din „schemă”.

”Șerban Copoț a fost unul dintre cei eliminați din show-ul de umor și se discută să mai urmeze și alții. Cătălin Bordea este îngândurat în ultima vreme pentru că are probleme la muncă, dar și în viața privată, căci nu se mai înțelege cu soția sa. A slăbit foarte mult, chiar dacă face sport, dar se vede că nu este bine. Dar încearcă să treacă peste toate problemele și încearcă să-și onoreze contractele pe care le are. Deocamdată nu este bine, dar speră să se rezolve toate cât mai repede”, au spus pentru Click! surse din apropierea vedetei de televiziune.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-bordea-lovit-de-ghinioane-din-toate-2281423.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava