Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Bordea și Livia, fosta lui soție, au ajuns la divorț după o poveste de iubire care s-a întins pe durata a mai bine de un deceniu. Ulterior, s-a aflat și vestea care i-a dat viața peste cap: a fost înșelat de fosta nevastă cu Spike, prietenul lui, potrivit click.ro.

Comediantul susține faptul că niciun prieten de-ai lui nu ar fi știut faptul că Livia îi este infidelă. După ce a văzut fotografiile în care fosta parteneră se săruta cu Spike, acesta a avut parte de un șoc.

S-a așezat pe o bancă, a simțit că-i amorțesc toate simțurile și începuse să pună capăt la capăt mai multe situații din trecutul lor.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea, pentru Xtra Night Show, conform sursei citate.

Comediantul și-a continuat destăinuirile și a vorbit despre micile schimbări prin care Livia trecuse și care, totodată, îi dădeau acestuia de bănuit.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-bordea-marturii-dureroase-despre-momentul-2319038.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava