Concert pascal
MOPAN Suceava

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Chef Scărlătescu a făcut dezvăluiri în premieră despre viața sa! Scărlătescu a vorbit despre separarea de Doina Teodoru imediat după ce au ajuns în România după America Express.

Ei bine, toată presiunea și copleșirea din concurs și-a spus cuvântul în relația celor doi, iar Cătălin a recurs la un gest total neașteptat. Imediat cum au ajuns acasă, chef-ul a decis să își facă bagajul și să plece de acasă timp de o săptămână fără să-i dea Doinei nici măcar o explicație! Acesta a mers în Vamă și în Deltă unde și-a dorit, pur și simplu, să stea și să nu facă nimic pentru a se descărca de toată experiența perioadei petrecute în concurs, potrivit click.ro.

„Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare.”, a spus Scărlătescu, conform sursei citate.

Despre relația lor, Scărlătescu a dezvăluit că se înțeleg foarte bine. În momentul separării după America Express între ei nu a existat nicio ceartă, întrucât chef-ul a mărturisit că nu este genul de om care să intre în conflicte. Mai mult, acesta a spus că nu înțelege acele relații în care oamenii spun că se iubesc și imediat apoi încep să se jignească și să se urască.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/catalin-scarlatescu-adevarul-despre-despartirea-2263101.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava