Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu mai e un secret faptul că Chef Cătălin Scărlătescu are din nou fluturi în stomac de ceva vreme, după ce actrița Doina Teodoru, câștigătoarea unui sezon iUmor, l-a făcut să fie îndrăgostit și de ea, nu numai de arta culinară. Deși a ales discreția în ceea ce privește relația lui amoroasă, Chef-ul a dezvăluit recent dacă are sau nu planuri de nuntă cu iubita tinerică, potrivit click.ro.

Prins în prezent într-o pasă bună, Cătălin Scărlătescu a acceptat să ofere un interviu, unde a discutat și despre subiectul mult așteptat! Chef-ul bucătar trăiește o frumoasă poveste alături de cea care l-a făcut să simtă din nou o dragoste ca în adolescență, părând că cei doi au planuri mari de viitor împreună.

„Încă nu ( nu s-a gândit încă la nuntă n.r). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars, conform sursei citate.

Chef-ul a mai mărturisit că Doinei Teodoru nu i-a luat deloc prea mult timp să-l cucerească, cei doi trăind momentul și bucurându-se unul de celălalt. Cât despre modul în care el a cucerit-o, se pare că Scărlătescu nu se prea pricepe la alesul cadourilor, deci nu așa i-ar fi câștigat inima, așa cum ar zice gurile rele.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/chef-scarlatescu-nunta-doina-teodoru-635146.html

Ce spune Chef Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru: «M-a luat pe sus», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava