Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre faimoșii care se luptă în Republica Dominicană, la Survivor, pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro. Care sunt motivele care l-au determinat să accepte participarea la o competiție atât de dură? Răspunsurile au fost oferite chiar de către fostul sportiv, potrivit click.ro.

Cu puțin timp înainte de plecarea în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a oferit un interviu publicației Viva! și a dezvăluit emoțiile pe care le trăiește atunci când se gândește la competiție. „Și după ce o viață întreagă ești dependent de adrenalina aia de la meciuri, de bătaie pur și simplu, îți lipsește ceva. Iar mie îmi lipsește lucrul ăsta, am nevoie de o provocare nouă, am nevoie de ceva ca să renasc”, a spus Cătălin pentru Viva!

Întrebat care este principalul său avantaj față de ceilalți concurenți, Cătălin Zmărăndescu s-a lăudat cu psihicul puternic, de neclintit. Fostul sportiv a mărturisit că uneori poate fi de-a dreptul diabolic.

„Am un psihic foarte puternic, de multe ori am spus chiar diabolic. De exemplu, nu mă dau în lături de la absolut nimic”, a declarat Zmărăndescu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-zmarandescu-participa-la-survi-410115.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava