Concert pascal
MOPAN Suceava

Ne aflăm în luna în care sărbătorim dragostea, iar Click! vă prezintă în exclusivitate cel mai proaspăt cuplu din lumea mondenă. Este vorba despre fosta gimnastă Cătălina Ponor (32 de ani) şi regizorul de filme istorice Bogdan Jianu (50 de ani). Au o prietenie de 14 ani, însă au transformat-o într-un lovestory abia acum doi ani.

Ea, îndrăgostită de sport, cu o activitate în gimnastică de 26 de ani şi un palmares impresionant: 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz). El, pasionat de filme, a învăţat de la Sergiu Nicolaescu şi a fost încurajat de Carmen Tănase în acest domeniu, iar de mai bine de şapte ani face filme şi spectacole istorice. Este regizor, cascador, scenarist, actor şi liderul trupei ”Lupii albi”. Dacă nu v-aţi dat seama, este vorba despre Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50 de ani) care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-catalina-ponor-se-iubeste-cu-actorul-bogdan-jianu-fostul-sot-al-juliei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava