Concert pascal
MOPAN Suceava

Catinca Roman a fost diagnosticată cu depresie severă după moartea tatălui ei, regretatul Iosif Zilahy. Catinca urmează un tratament cu antidepresive, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai putut merge să-și viziteze mama, internată în centrul de recuperare de la Snagov. Sora ei, Oana Roman, a acuzat-o, însă, că-și neglijează mama în ultima vreme, potrivit click.ro.

Catinca a refuzat pe moment să-i dea replica Oanei. Ulterior, însă, aceasta a venit cu precizări și a explicat care este motivul pentru care nu putut ajunge la mama ei în tot acest timp. Totul este legat de moartea tatălui său, Iosif Zilahy, primul soț la Mioarei Roman.

Iosif Zilahy s-a stins din viață, în luna septembrie a anului trecut, la vârsta de 90 de ani. Catinca, fiica adoptivă lui Petre Roman, a stat cu tatăl său biologic până în ultima clipă, cei doi având o relație foarte specială. Moartea talălui, însă, a afectat-o pe Catinca mai mult dacât s-ar fi așteptat.

Astfel, designerița a acuzat stări depresive accentuate și a ajuns pe mâna medicului.

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea.

Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, a dezvăluit Catinca Roman pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/interviurile-click/catinca-ii-da-replica-oanei-roman-dupa-ce-i-a-2242849.html

Catinca îi dă replica Oanei Roman, după ce i-a reproșat că nu o vizitează pe Mioara Roman la spital: „Nu m-am fofilat deloc”, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava