Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Mădălin Ionescu are trei copii și o căsnicie fericită. Puțini știu, însă drama prin care a trecut prezentatotul TV atunci când a aflat că fiul său are o afecțiune gravă. Boala de care suferă Filip nu este autism, așa cum s-a crezut mult timp, ci este vorba despre hemipareză, potrivit click.ro.

„Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi. În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi. Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integra. Este extrem de creativ!”, declara Mădălin Ionescu în urmă cu ceva timp, potrivit demamici.ro.

Filip este băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie şi a rămas în grija lui, Cristina Şişcanu, actuala sa soţie, fiind foarte ataşată de tânăr, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-boala-are-de-fapt-fiul-lui-madalin-ionescu-2261944.html

Ce boală are, de fapt, fiul lui Mădălin Ionescu. Filip nu va putea fi niciodată un om normal: „Nu prea mai poate fi ajutat”, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava