Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, sunt împreună de pe vremea liceului, din 1995, dar nu s-au căsătorit decât după 14 ani de relație, în 2009. Cununia religioasă a avut loc de abia în 2017, iar actorul din „Las Fierbinți” a dezvăluit motivele pentru care nu s-au grăbit deloc.

Mihai Bobonete a povestit că, deși se cunosc din 1995, el și soția lui s-au căsătorit foarte târziu pentru că nu au crezut în această instituție. Au ales să facă pasul de abia după ce Cătălină a rămas gravidă și și-au dat seama că e mai ușor pentru un copil să aibă părinții căsătoriți, potrivit click.ro.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a declarat Bobonete pentru viva.ro, conform sursei citate.

Actorul a recunoscut că, în cei 26 de ani petrecuți cu soția sa, a învățat că încrederea e cel mai de preț lucru.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-pentru-care-mihai-bobonete-si-sotia-lui-407763.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava