MOPAN Suceava

Cariera de prezentatoare tv a Oanei Roman a fost extrem de scurtă, iar vedeta a dat cărţile pe faţă şi la aproape patru ani de la plecarea ei de la Kanal D a povestit cum a fost lăsată pe drumuri de patronii turci. Vedeta a fosta timp de nouă luni gazda emisiunii „Drept la ţintă” ( octombrie 2012- iulie 2013), postul pe care i s-a pus în vedere să-l părăsească deşi era însărcinată în trei luni, potrivit click.ro.

Într-un acces de furie, Oana Roman a povestit dezamăgită, luni seara, la „Răi da’ buni”, de ce nu mai are loc în televiziune, deşi are experienţă şi a făcut şcoala la Sorbona. „Nu am loc nici în televiziune! De ce? Pentru că nu înghit nimic, nu pup în fund pe nimeni, nu ling drumul nimănui! Mi s-a încheiat contractul când eram însărcinată în trei luni şi am fost lăsată pe stradă, muritoare de foame. Există vreun angajator care are voie să lase pe drumuri o femeie însărcinată? Nu cred.”, a răbufnit vedeta facând referire la plecarea ei din funcţia de prezentatoare a emisiunii-tabloid „Drept la ţintă” de la Kanal D, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/adevarul-despre-plecarea-oanei-roman-de-la-kanal-d-am-fost-data-afara-desi-eram

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava