Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia nu este pentru oricine. Spre exemplu, unul dintre milionarii României nu resimte efectele acestei situaţii, de vreme ce bagă 30 de milioane de euro în renovarea hotelului Hilton. Şi pe plan sentimental îi merge excelent: soţia tinerică arată superb şi se răsfaţă la shopping de lux. George Copos şi-a suflecat mânecile şi face treabă, când toţi vorbesc şi se tem de o posibilă recesiune economică. Fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! sunt grăitoare!

Deţine o avere estimată la aproape 150 de milioane de euro, dar nu e genul de om care să se plimbe” prin vacanţe exotice. De mic a muncit şi iată că acum, la aproape 70 de ani, nu stă locului o clipă. Ar putea trăi bine-mersi ca un nabab, fără să mişte un deget, înconjurat de valeţi şi ajutoare angajate. Dar el se îngrijeşte personal de afacerile sale, investeşte şi face bani în plină pandemie.

Anul trecut, omul de afaceri a deschis un turn de birouri cu 25 de etaje în nordul Capitalei. Anul acesta are altă prioritate: renovarea hotelului Hilton. Fotoreporterii Click! au surprins mişcările de trupe din jurul clădirii de lux. Echipele de muncitori au ridicat deja schelele şi s-au apucat de treabă.

Peste 30 de milioane de euro vor costa lucrările de reabilitare a celui mai cunoscut hotel din Bucureşti. Hotelul Hilton a fost gazda unor mega vedete de-a lungul timpului, precum Sharon Stone, Andy Garcia, Lady Gaga, George Bush etc. Cel mai sigur, acestea vor fi gata anul viitor.

Citește articolul complet și vezi FOTO, EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-bine-i-merge-lui-george-copos-plina-pandemie

Ce "tun" a dat George Copos în pandemie. Soția tinerică e mai înfloritoare ca oricând, iar afacerile îi merg brici, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava