Concert pascal
MOPAN Suceava

Fosta componentă a trupei „Spicy Girls” și soția lui David Beckham, Victoria, a împlinit, pe 17 aprilie, 49 de ani. Celebra cântăreață arată extraordinar de bine, fiind într-o formă de zile mari, notează click.ro.

Forma fizică de invidiat a Victoriei Beckham nu vine, însă, fără sacrificii. Dieta pe care o urmează de mai bine de 25 de ani este unul dintre marile sale secrete. Artista, care are patru copii cu David Beckham, a dezvăluit, anul trecut, că mănâncă zilnic doar pește la grătar cu legume fierte, lucru ce o ajută să arate mai tânără decât este în realitate.

Fostul mijlocaș al naționalei Angliei a recunoscut că este surprins că Victoria Beckham reușește să mănânce același lucru zilnic, de 25 de ani. „M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper. A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci”, a declarat David Beckham la podcastul „River Cafe Table 4”, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cel-mai-mare-secret-al-victoriei-beckham-2259509.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava