Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan iubește din nou și este iubită! Tocmai a ieșit la iveală cine este iubitul ascuns al impresarei! Este vorba de milionarul român Flavius Nedelea, un potent om de afaceri, mai mic decât ea cu 8 ani. Anamaria Prodan a făcut primele delclarații despre noua relație, în exclusivitate pentru Click!

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate.”, au dezvăluit prietenii apropiați ai noului cuplu, pentru Click!

Cu toate acestea, Anamaria preferă să păstreze în continuare discreția în ceea ce privește noua sa relație. Mărturisește că, în prezent, are o viață minunată și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiește. „Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/prima-declaratie-a-anamariei-prodan-despre-2259681.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava