Concert pascal
MOPAN Suceava

Urmează ca tu și sufletul tău pereche să spuneți „DA” pentru toată viața? Veniți împreună la Târgul de Nunți Bucovina, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, să descoperiți ce aduc cu ei cei mai importanți expozanți din domeniu!

Între 13 și 16 februarie 2020, tonul în materie de nunți se va da la etajul Iulius Mall Suceava, în cadrul Târgului de Nunți Bucovina. Rochii simple sau cu multă dantelă, lungi sau scurte, tip sirenă sau prințesă, dar și multe alte modele vor fi prezentate de expozanți. Specialiștii te vor ajuta să devii mireasa la care visai încă de când erai mică. Iar mirii vor putea alege dintr-o varietate de costume croite cu atenție, care îi vor face să se simtă cu adevărat speciali în cea mai importantă zi din viața lor.

La Târgul de Nunți Bucovina vei putea alege dintr-o multitudine de accesorii, printre care: cercei, coliere sau brățări, care îți vor da un plus de strălucire. Însă, cele mai importante bijuterii sunt verighetele, pe care le vei găsi într-o varietate de modele.

Dacă vrei să optezi pentru o nuntă cu o tematică aparte, dar încă nu ai nicio idee, poți să te consulți cu specialiștii în domeniu, care vor fi prezenți pe parcursul celor patru zile, în Iulius Mall Suceava. Totodată, poți decide ce fel de flori ar fi potrivite, ce candy bar să alegi ca să îți îndulcești invitații sau ce momente surpriză poți pregăti.

Reprezentanții restaurantelor te vor ajuta să alegi locația pentru marele eveniment și vor avea grijă să îți ofere sfaturi în legătură cu meniul, numărul de locuri și alte detalii pentru ca nunta să corespundă dorințelor tale.

Alegerea unei echipe profesioniste pentru partea de foto – video este un lucru important, pentru că cele mai frumoase momente merită să fie „păstrate”.

Vino la Târgul de Nunți Bucovina să te bucuri de ofertele speciale pregătite de profesioniști. Spune „DA” târglui de la Iulius Mall Suceava și vei avea nunta de poveste, organizată în cele mai mici detalii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava