Concert pascal
MOPAN Suceava

Implanturile dentare sunt o solutie eficienta si durabila pentru a inlocui dintii lipsa sau deteriorati. Acestea pot imbunatati aspectul fizic, functia masticatorie si increderea in sine a pacientilor. Prin urmare, nu este de mirare ca multe celebritati au apelat la implant dentar pentru a-si reface zambetul si a-si pastra imaginea publica. Continua sa citesti pentru a afla ce vedete au apelat la aceasta procedura si care sunt avantajele implanturilor dentare.

Mike Tyson

Fostul campion mondial la box, Mike Tyson, a pierdut mai multi dinti in urma luptelor sale violente. Pentru a-si recupera aspectul sau intimidant, el a optat pentru implanturi dentare, care i-au oferit un zambet complet si stralucitor. Implanturile dentare sunt rezistente la fracturi si nu se decoloreaza in timp, spre deosebire de alte solutii protetice.

George Clooney

Actorul George Clooney este cunoscut pentru rolurile sale carismatice si pentru farmecul sau irezistibil. Dar putini stiu ca el sufera de bruxism, o afectiune care consta in scrasnirea involuntara a dintilor, mai ales in timpul somnului. Acest obicei daunator i-a uzat smaltul dentar si i-a afectat estetica dentara. Pentru a remedia aceasta problema, el a apelat la implanturi dentare, care i-au redat un zambet alb si uniform.

Miley Cyrus

Cantareata si actrita Miley Cyrus a avut intotdeauna un zambet larg si contagios. Dar in spatele acestui zambet se ascundea o lipsa de armonie intre dimensiunea dintilor si cea a gingiilor, care crea un aspect neplacut. De asemenea, ea a avut nevoie de implanturi dentare pentru a inlocui un dinte frontal fracturat in urma unui accident. Cu ajutorul implanturilor dentare, ea si-a corectat proportiile faciale si si-a imbunatatit expresivitatea.

Christie Brinkley

Modelul si actrita Christie Brinkley este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar frumusetea ei nu este doar o chestiune de noroc genetic, ci si de ingrijire personala. Ea a recunoscut ca a apelat la implanturi dentare pentru a-si pastra zambetul tanar si radiant. Implanturile dentare au avantajul de a preveni resorbtia osoasa care apare dupa pierderea dintilor si care duce la imbatranirea prematura a fetei.

Tom Cruise

Starul de la Hollywood, Tom Cruise, este un alt exemplu de celebritate care a investit in zambetul sau. El a avut nevoie de implanturi dentare dupa ce si-a pierdut doi dinti frontali in timpul filmarilor pentru filmul „Colateral”. Implanturile dentare i-au permis sa-si recupereze functia si estetica dentara intr-un timp scurt si fara complicatii.

Prin urmare, implanturile dentare sunt o optiune excelenta pentru cei care vor sa-si refaca zambetul dupa pierderea sau deteriorarea dintilor. Au un aspect natural, sunt durabile si confortabile, si pot imbunatati considerabil calitatea vietii si imaginea de sine. Prin urmare, daca vrei sa ai un zambet de vedeta, ia in considerare implanturile dentare: sigur nu vei regreta!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava