Concert pascal
MOPAN Suceava

Madonna le-a răspuns celor care au făcut comentarii negative pe rețelele de socializare cu privire la modul în care arată, fără să confirme ori să nege că ar fi apelat la chirurgia estetică.

După ce vedeta americană în vârstă de 60 de ani a apărut în câteva fotografii, pe Instagram, de la un eveniment la care a participat de Revelion, fanii Madonnei au început speculaţiile. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt de părere că artista şi-a făcut implanturi cu silicon în posterior, alții au comentat că ar fi exagerat cu mersul la sală, potrivit contactmusic.com.

Celebra cântăreaţă a avut o apariţie surpriză de Revelion la Stonewall Inn – barul din cartierul newyorkez Greenwich Village unde au avut loc, în 1969, revoltele care au marcat începutul mişcării LGTBQ, mai notează sursa citată. Acolo a ţinut un mic discurs, apoi a cântat două cântece acompaniată la chitară de David Banda, fiul ei adoptiv în vârstă de 13 ani. Artista a fost îmbrăcată cu pantaloni negri şi o jachetă neagră din piele, însă un detaliu a atras atenţia tuturor: posteriorul extrem de bombat.

După multitudinea de comentarii de pe rețelele de socializare, Madonna a răspuns. Nu a confirmat sau infirmat faptul că și-ar fi făcut implanturi, ci a spus doar că fiecare e liber să facă ce vrea. „Cu disperare vă spun că nu caut aprobarea nimănui… Și am dreptul să fac orice îmi doresc cu corpul meu, la fel ca oricare altă persoană!!”, a scris vedeta. „Mulțumesc 2019! Va fi un an minunat!!”, a mai scris ea, iar la final a adăugat etichetele – #2019, #freedom (nr. libertate), #respect, #nofear (nr. fără frică), #nodiscrimination (nr. fără discriminare).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava