Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială, doctorul român Mihai Niculescu, stabilit în SUA, va fi unul dintre Guest Speakerii conferințelor științifice care vor avea loc în cadrul Târgului Internațional de Invenții și Inovații ”INOVALIMENT”, care va avea loc online, în perioada 23-27 noiembrie, pe site-ul www.inovaliment.ro.

Dr. Niculescu este expert recunoscut în nutrigenetică și epigenetică la nivel internațional, fondator și CEO al companiei Advanced Nutrigenomics (USA), co-fondator și director știintific al Asociatiei ”SPHERES” pentru Inovare, Cercetare și Educație Responsabilă (România), profesor asociat la UMF Victor Babeș din Timișoara. A fost profesor al Universităţii din Carolina de Nord (Chapel Hill).

Tema pe care o va susține în cadrul INOVALIMENT 2020 este: ”Noua medicină – Utilizarea modelelor nutrigenomice în definirea aporturilor zilnice de nutrienți și aplicarea conceptelor nutrigenetice în practica medicală” . Dr. Niculescu va prezenta ultimele noutăți din domeniul nutrigeneticii și importanța determinării necesarului de nutrienți specific fiecarui individ și a aplicării conceptelor nutrigenetice în practica medicală.

Conferințele tematice din cadrul INOVALIMENT vor fi susținute de experți din România, dar și din afara țării. În cadrul evenimentului vor avea loc, de asemenea, o serie de sesiuni științifice, în care vor fi prezentate lucrările înscrise de către aplicanți.

Tematica acestor conferințe științifice va cuprinde alimentația și interferențele acesteia cu diferite domenii, precum: medicina, nutrigenetica, sustenabilitatea și politicile de conservare a mediului sau tehnologiile industriale.

Conferințele INOVALIMENT se adresează specialiștilor din industria alimentară, atât cei din mediul universitar, cât și cei care lucrează în cadrul institutelor și stațiilor de cercetare din România și din alte țări.

În același timp, târgul se adresează și specialiștilor din domeniului medical și domeniile conexe reprezentate de medici, nutriționiști, dieteticieni, biologi, biochimisti, chimisti, precum și cei interesați și care au cunoștințe în domeniul sănătății și fiziologiei umane.

Sunt invitați, de asemenea, specialiștii din domeniul politicilor de sănătate sau cei implicați activ în implementarea politicilor de prevenție a boliilor sau diseminarea informațiilor medicale, precum și factorii de decizie din domeniul sănătății.

Înscrierile la INOVALIMENT se vor încheia pe 20 noiembrie. Participarea este GRATUITĂ!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava