Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Național al Bucovinei a anunțat închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 –  4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct – lider de asociere – a informat Muzeul Național al Bucovinei că, începând cu 5 februarie și până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 – ”Lucrări de plombare și chituire zidărie, restaurare contraescarpă și pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei” – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcție de condițiile meteorologice.

„Întrucât natura lucrărilor ce se vor executa nu va permite circulația pe pod, luăm măsurile necesare de informare a publicului în ceea ce privește interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada sus-menționată”, a transmis Iuliana Roșca, șeful birou Educație, Marketing și Comunicare din cadrul Muzeului Național al Bucovinei.

Cetatea de Scaun a Sucevei se închide pentru vizitare, în perioada 5 februarie - 4 martie 2024, pentru lucrări de restaurare la podul de acces, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava