Concert pascal
MOPAN Suceava

Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu au avut o relație destul de scurtă, dat fiind faptul că iubirea dintre ei a durat doar un an. S-a zvonit ani buni că tenorul s-ar fi cuplat cu soprana de ochii lumii, însă el a negat toate aceste zvonuri cu vehemență. Recent, Anghela Gheorghiu a transmis că ea nu datorează nimic statului român, iar Cezar Ouatu a ieșit la atac, potrivit click.ro.

Angela Gheorghiu consideră că fiecare om merită să ofere ceva statului în care se naște, inclusiv artiștii, indiferent de nivelul la care se află, însă ea transmite că nu are nicio datorie față de țara sa natală, România. Întrebat despre afirmațiile fostei sale iubite, Cezar Gheorghiu a mărturisit, incisiv, că acestea au fost făcute, probabil, pentru că soprana nu a susținut concerte aici.

‘’Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa. Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat tenorul, pentru Impact.ro, conform sursei citate.

După ce s-au despărțit, Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu nici că și-au mai vorbit vreodată, decizând să întrerupă orice legătură.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cezar-ouatu-lovitura-neasteptata-pentru-angela-2186735.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava