Channing Tatum a recunoscut că este ˝super entuziasmat˝ de filmul ´Gambit´, care urmează să fie lansat – și în care el interpretează rolul principal – după ce a citit scenariul, scrie contactmusic.com.
Actorul este ˝super încântat˝ să joace în spin-off-ul ´X-Men´, ´Gambit´, după ce a văzut prima versiune a scenariului.

Starul, în vârstă de 35 de ani, a avut permisiunea să citească povestea scrisă de Josh Zetumer – a cărui activitate anterioară include remake-ul pentru ´RoboCop´ – și este convins că pelicula cu supereroi Marvel va fi ˝criminală˝.

Vorbind pentru cea mai recentă ediție a revistei Empire, Channing a spus: ˝Josh tocmai a predat prima versiune a scenariului, și este criminală. Niciunul dintre noi nu era sigur de modul în care se va ocupa de lumea ´X-Men´. Dar vom schimba câteva dintre metaforele acestor filme. Mereu este vorba despre salvarea lumii, dar poate vom modifica lucrurile puțin. Sunt atât de multe moduri în care poți înțelege o poveste de origine. Poți să faci asta în stilul ´Batman Begins´ sau să ai o altă abordare, ca în ´Guardians of the Galaxy´. Tot ce pot să zic e că sunt super entuziasmat.˝

Vedeta din ´Magic Mike XXL´ a fost confirmat ca apariție în filmul ´Gambit´ și admite că obținerea rolului a însemnat mult pentru el fiindcă se regăsește în personajul peliculei din multe puncte de vedere, conform sursei citate.
El a explicat: ˝Îl ador pe Gambit. Am crescut în sud; tatăl meu este din Louisiana. Mergeam în New Orleans și auzeam toate dialectele. Era o mare diferență față de restul Americii; are propria cultură antică. Așa că mă identific cu asta. Și tot timpul am simțit că Gambit este cel mai real personaj din ´X-Men´.˝
Filmul ´Gambit´ este așteptat în cinematografe în luna octombrie din 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava