Concert pascal
MOPAN Suceava

Channing Tatum a recunoscut că este ˝super entuziasmat˝ de filmul ´Gambit´, care urmează să fie lansat – și în care el interpretează rolul principal – după ce a citit scenariul, scrie contactmusic.com.
Actorul este ˝super încântat˝ să joace în spin-off-ul ´X-Men´, ´Gambit´, după ce a văzut prima versiune a scenariului.

Starul, în vârstă de 35 de ani, a avut permisiunea să citească povestea scrisă de Josh Zetumer – a cărui activitate anterioară include remake-ul pentru ´RoboCop´ – și este convins că pelicula cu supereroi Marvel va fi ˝criminală˝.

Vorbind pentru cea mai recentă ediție a revistei Empire, Channing a spus: ˝Josh tocmai a predat prima versiune a scenariului, și este criminală. Niciunul dintre noi nu era sigur de modul în care se va ocupa de lumea ´X-Men´. Dar vom schimba câteva dintre metaforele acestor filme. Mereu este vorba despre salvarea lumii, dar poate vom modifica lucrurile puțin. Sunt atât de multe moduri în care poți înțelege o poveste de origine. Poți să faci asta în stilul ´Batman Begins´ sau să ai o altă abordare, ca în ´Guardians of the Galaxy´. Tot ce pot să zic e că sunt super entuziasmat.˝

Vedeta din ´Magic Mike XXL´ a fost confirmat ca apariție în filmul ´Gambit´ și admite că obținerea rolului a însemnat mult pentru el fiindcă se regăsește în personajul peliculei din multe puncte de vedere, conform sursei citate.
El a explicat: ˝Îl ador pe Gambit. Am crescut în sud; tatăl meu este din Louisiana. Mergeam în New Orleans și auzeam toate dialectele. Era o mare diferență față de restul Americii; are propria cultură antică. Așa că mă identific cu asta. Și tot timpul am simțit că Gambit este cel mai real personaj din ´X-Men´.˝
Filmul ´Gambit´ este așteptat în cinematografe în luna octombrie din 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava