• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Charlie Puth a profitat de faptul că a fost invitat în calitate de ‘ajutor de mentor’ de către Alicia Keys în cadrul show-ului de talente ‘The Voice’ și a făcut o piesă împreună cu celebra cântăreață, potrivit contactmusic.com. „Am acceptat imediat.”, a spus Charlie pentru PopSugar. El a adăugat: „Atât eu cât și Alicia cântăm la pian, așa că nu puține au fost dățile în care am ținut pe toți cei din jur pe loc, pentru a cânta, în cât mai multe moduri, piesa ei ‘Fallin’.”

Relația de colegialitate s-a transformat ușor, ușor într-una de prietenie. Astfel, cei doi au scris un cântec împreună. „Melodia este pentru Alicia.”, a explicat cântărețul. „Dar din respect pentru ceea ce am creat împreună, nu voi mai da detalii. Vrem să prezentăm produsul final. Voi spune, totuși, că a fost una dintre cele mai speciale sesiuni de compus melodii din câte am avut vreodată. Ea este o persoană deosebită și m-a făcut să mă simt confortabil cât am colaborat, deși este un superstar. Cred că am scris împreună un super-cântec.”, a mai spus Charlie Puth, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava