Concert pascal
MOPAN Suceava

Au apărut informații în presa de peste Ocean conform cărora Charlize Theron a adoptat un al doilea copil, dintr-o familie din Statele Unite, o fiică pe nume August, potrivit contactmusic.com.

Actrița, în vârstă de 39 de ani, a câștigat custodia unei copile pe nume August, care este o fetiță ˝afro-americană, născută în Statele Unite ale Americii˝, conform site-ului de știri TMZ.

Starul din ´Mad Max: Fury Road´ a obținut custodia copilului luna trecută, după un proces de adopție care a durat șase luni, având o preferiță pentru fetiță, după ce a înfiat un băiat, Jackson, din Africa de Sud în anul 2012.

Charlize – care își va sărbători cea de-a 40-a aniversare curând – locuiește momentan în Los Angeles cu fiul ei, în vârstă de 3 ani, mai scrie sursa citată.

În luna mai, actrița a recunoscut că este deschisă la a avea mai mulți copii, dar nu a dat indicii că plănuiește să adopte din nou.

Întrebată dacă ar vrea mai mulți copii, ea a spus: ˝Da. Sunt deschisă la orice în viața mea. Nu am zis niciodată că vreau doar unul. Am fost mereu receptivă la orice s-ar putea întâmpla.˝

Cu toate acestea, noul membru al familiei sale apare la doar câteva săptămâni după despărțirea vedetei de actorul Sean Penn, cu care avea o relație din anul 2014. Cei apropiați fostului cuplu au relatat că legătura dintre ei s-a rupt brusc.

O sursă a declarat: ˝Din câte știu, Charlize nu mai vrea să vorbească cu el. Pur și simplu a întrerupt orice legătură. S-a terminat brusc. A fost ceva volatil. Ambii au personalități intense și sunt obsedați de control. El este o persoană dură, dar nici ea nu este moale.˝

O altă sursă a zis: ˝S-a încheiat brusc. Dacă ajungi să o deranjezi, nu te va ierta ușor.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava