Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Actrița Charlize Theron, 38 de ani, nu este deloc fericită, pentru că trebuie să se tundă, pentru a doua oară, zero, pentru a turna câteva duble pentru pelicula ‘Mad Max 4: Fury Road’, informează showbizspy.com.

Charlize va trebui să se întoarcă în Namibia împreună cu Tom Hardy și Rosie Huntington-Whiteley, colegii ei de filmare, pentru a intra din nou în pielea personajului Imperator Furiosa.

”Charlize nu a fost deloc încântată prima dată când s-a tuns zero și s-a bucurat foarte mult când părul a crescut puțin. Acum are o lungime minunată, poate să și-l aranjeze în mai multe feluri și s-a afișat foarte mândră în public de când i-a crescut.”, a declarat o sursă.

”Dar, în urma testelor de vizionare cu public, spectatorii nu s-au arătat prea impresionați de câteva, iar regizorul şi scenariştii s-au întâlnit și au făcut câteva schimbări în scenariu. Este normal să vrea totul perfect, având în vedere că este vorba despre un film cu un buget foarte mare. Charlize este obligată prin contract să accepte toate modificările aduse filmului, iar în curând se va tunde din nou zero. Este devastată. Deasemenea, trebuie să facă și o mulțime de exerciții fizice istovitoare pentru a ajunge la corpul atletic pe care îl avea în urmă cu un an.”, a adăugat sursa, potrivit showbizspy.com.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava