Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai aveau puţin şi se luau la bătaie! Charlize Theron, 46 de ani, a povestit în premieră că a cerut protecţie pe platoul de filmare împotriva lui Tom Hardy, 44 de ani, când turnau ”Mad Max: Fury Road”, în anul 2015. Dezvăluirile actriţei i-au şocat pe fanii celor doi!

Charlize Theron, în vârstă de 46 de ani, a povestit pentru ”Vanity Fair” că ea şi Tom Hardy se certau des şi aveau schimburi violente de replici pentru că aveau stiluri de interpretare complet diferite. După ce actorul britanic a lăsat-o să aştepte câteva ore la filmări, Theron i-a cerut unuia dintre producători să stea tot timpul alături de ea pentru a nu rămâne singură cu ”nebunul” Hardy, potrivit click.ro.

Afirmaţiile ei au fost confirmate inclusiv de ceilalţi membri ai echipei de filmare. Scenaristul Kelly Marcel a declarat pentru Daily Mail că ”Tom Hardy era foarte energic şi agitat, încercând diferite lucruri şi băgându-şi nasul în toate”, pe de altă parte Theron a fost ”cerebrală şi foarte aplicată în modul în care a intrat în pielea personajului”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/charlize-theron-si-tom-hardy-scandal-monstru-la-411734.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava