• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miercuri (30 martie), Cheloo a fost dus cu mascații la DIICOT Ploiești, unde a fost luat la întrebări într-un dosar de trafic și consum de droguri. Acum, artistul este în pericol de a ajunge după gratii. Oamenii legii au hotărât, după multe ore de audieri, ca solistul de la Paraziții să fie cercetat sub control judiciar, informează click.ro.

Când a ajuns la sediul procurorilor, în jurul prânzului, artistul a părut relaxat şi zâmbitor şi a refuzat să facă prea multe declaraţii, potrivit sursei citate. El s-a rezumat doar să spună: „Am venit la plimbare. Am multe să-mi reproşez”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cheloo-cercetat-sub-control-judiciar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava