• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Antena 1 a dat startul pregătirilor pentru cel de-al doilea sezon al concursului ”Şerifi de România”, astfel că negocierile la sânge cu 12 nume sonore sunt în toi. Printre viitorii concurenţi se numără luptătorul Cătălin Moroşanu, dar şi Dorian Popa, colegul lui de suferinţă de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), informează click.ro.

Lupta pentru audienţă dintre Antena 1 şi PRO TV e din ce în ce mai dură. Ambele posturi tv se spionează şi, cum face unul o mişcare inteligentă şi înregistrează audienţe-record, hop şi rivalii. Bătălia mare este, evident, pe vedetele de categoria A. Se lucrează de zor la emisiunile estivale, iar Antena 1 se concentrează acum pe show-ul ”Şerifi de România”, care anul trecut a înregistrat în jur de 6% rating, mai scrie sursa citată. Câteva vedete sunt deja încântate de proiectul care le va băga în buzunar sume frumuşele, în jur de 1.500 € pe săptămână, timp de 40 de zile de filmări, sub cerul liber. Premiul de 10.000 € este tentant şi pentru doi foşti concurenţi de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), Cătălin Moroşanu (31 de ani), desemnat anul trecut ”Regele junglei”, dar şi pentru Dorian Popa (28 de ani).

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lovitura-data-de-antena-1-concurentei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava