• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Agresiv în limbaj, nesuferit, pus pe harţă, misogin, homofob… Lui Cheloo i se pot găsi o grămadă de „păcate” atunci când îl vezi la televizor sau în concerte. Dar dincolo e masca aceasta, rapper-ul e un om cât se poate de normal, scrie click.ro.

De ceva timp, Cheloo trăieşte o poveste de dragoste frumoasă. Iubita lui pare să-i fi descoperit partea sensibilă şi l-a „acaparat”. Cum el nu vrea să vorbească nimic despre viaţa personală, rămâne mult de speculat în privinţa relaţiei lor. Unele voci spun că legătura este atât de serioasă, încât se gândesc chiar la pasul cel mare: căsătoria, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cheloo-iubita-tandru-cumparaturi-magazin_0_1763223694.html

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava