Actrița Whoopi Goldberg, devenită prezentatoare TV, va înființa o companie care va produce marijuana cu scop medicinal, dedicată femeilor, informează contactmusic.com.

Vedeta a făcut echipă cu Maya Elisabeth pentru a lansa o linie de produse cu marijuana, numită Whoopi & Maya, care să ajute femeile care suferă de probleme menstruale.

Ea a declarat pentru revista Vanity Fair: „Este bine să fumezi un joint, dar majoritatea oamenilor nu pot să fumeze iar apoi să meargă la serviciu. Produsele noastre le poți pune în poșetă. Poti să te dai la muncă cu loțiunile nostre, pe burtă sau pe spate, iar apoi, când te întorci acasă, poți fuma în timp ce faci baie, ori îți poți face un ceai. Astfel, vei putea lucre toată ziua.”

Whoopi a spus că a fost inspirată pentru a crea această companie de familia sa, însă conceptul a fost privit cu îndoială de unii membri, pentru că au considerat că se referă doar unei categorii de persoane. Vedeta a explicat, râzând: „Hey, această nișă reprezintă jumătate din populația pământului.”

Produsele Whoopi & Maya vor fi disponibile pe piață începând de luna viitoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava