Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiwetel Ejiofor s-a temut că nu va fi în stare să își memoreze replicile pentru ‘Locked Down’ și a mărturisit că el și colega sa de platou, Anne Hathaway, s-au ajutat unul pe altul în timpul filmărilor.

Actorul în vârstă de 43 de ani joacă în comedia romantică a lui Doug Liman și a dezvăluit că el a fost cel care a venit cu o idee inspirată de ‘The Godfather’ de a învăța replicile, atât el cât și partenera din peliculă, în timpul fimărilor.

Explicând fotografiile de pe platourile de filmare cu el și Anne purtând pe corpuri replicile unul altuia, Chiwetel a spus, conform contactmusic.com: „Am crezut de la început că, fiind atât de multe replici, nu le vom putea memora pe toate într-un timp atât de scurt, așa că am venit cu niște trucuri pentru a putea face asta. Am văzut că în ‘The Godfather’ lui Marlon Brando îi țineau alți actori pancarte cu replicile, așa că le-am arătat și lui Doug Liman și lui Annie și le-am spus: ‘La un moment dat va trebui să se întâmple asta’, și s-a și întâmplat!”

‘Locked Down’ se învârte în jurul Lindei (Anne Hathaway) și a lui Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți. Cei doi se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. În timp ce noile responsabilități ale Lindei, directoare de marketing, o fac să fie dezamăgită de lumea corporatistă, Paxton, un artist cu un trecut infracțional, este disponibilizat. Prin poezie și cantități generoase de vin, eforturile lor de a locui în pace îi ajută să se redescopere și să devină obsedați de o ocazie norocoasă de a încerca să fure niște bijuterii. Inteligent, sexy și surprinzător, filmul îi urmărește pe Linda și Paxton în timp ce speră ca parteneriatul lor să le oferă șansa să-și schimbe viețile pentru totdeauna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava