Concert pascal
MOPAN Suceava

La doar câteva zile după ce Chris Rock (58 de ani) i-a atacat pe Will Smith (54 de ani) și pe soția lui, Jada Pinkett Smith (51 de ani), în cadrul show-ului de stand-up difuzat pe Netflix, intitulat Selective Outrage, surse apropiate de Jada au declarat că Rock este „obsedat” de ea, notează click.ro.

Mulți fani l-au criticat deja pe Chris Rock, pentru că a ales orașul natal al lui Jada Pinkett Smith, Baltimore, pentru a-și filma show-ul de stand-up, unde a abordat subiectul palmei primită de la Will Smith la Oscarurile de anul trecut, dar și detalii despre cei doi soți, care i-au fost prieteni decenii întregi.

Acum, o sursă apropiată de Pinkett Smith, a declarat pentru revista americană People că Rock este absolut „obsedat” de Jada, lucru care s-ar întâmpla de zeci de ani.

„Jada nu a avut nicio implicare în toată drama aceasta, în afară de faptul că a fost jignită.  Chris este obsedat de ea și asta se întâmplă de aproape 30 de ani. Uitați-vă unde a ales să-și filmeze show-ul Netflix. În orașul ei natal, Baltimore. Este obsedat”, a declarat o sursă apropiată de Jada.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/chris-rock-obsedat-de-sotia-lui-will-smith-2247922.html

Foto: GettyImages

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava