Concert pascal
MOPAN Suceava

Will Smith a fost protagonistul unui incident care a captat atenția lumii întregi, duminică seară, pe scena galei premiilor Oscar 2022, notează contactmusic.com. Actorul american l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre tunsoarea soției sale, Jada Pinkett Smith.

Inițial, toată lumea a crezut că momentul a fost parte din scenariu, însă Smith s-a întors foarte nervos la locul lui din public și a strigat: „Să nu mai aud numele soției mele din gura ta”, potrivit sursei citate.

La doar câteva minute după ce a urcat pe scenă și l-a lovit pe Rock, Will Smith a câștigat primul său premiu al Academiei pentru interpretarea lui Richard Williams, tatăl campioanelor de tenis Venus și Serena Williams, în ‘King Richard’. În discursul de acceptare a trofeului, actorul și-a cerut scuze, în lacrimi, pentru izbucnirea lui emoțională: „Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Acesta este un moment frumos. Richard Williams a fost un apărător feroce al familiei sale. Sunt chemat în viața mea să iubesc oamenii și să îi protejez. Arta imită viața. Arăt ca tatăl nebun. Dar dragostea te aduce în stare să faci lucruri nebune.”

Scena șocantă, transmisă în direct în întreaga lume, a uimit atât publicul live de la Dolby Theatre, cât și telespectatorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava